La Cuisine des châteaux de Bourgogne - Anglais
EAN13
9782737328466
ISBN
978-2-7373-2846-6
Éditeur
Éditions Ouest-France
Date de publication
Collection
CUISINE - DIVER
Nombre de pages
128
Dimensions
26 x 19,3 x 1,8 cm
Poids
700 g
Langue
anglais
Langue d'origine
français
Code dewey
641.594

La Cuisine des châteaux de Bourgogne - Anglais

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Illustrations de

Traduit par

Éditions Ouest-France

Cuisine - Diver

Non commercialisé sur notre site
Authors: Gilles & Bleuzen du Pontavice
This new book in the "Recipes from the Châteaux' series takes us along the roads of Burgundy, and is a mixture of History (with a capital H) and a history of food and drink, the art of dining, and the art of living. From "gougères au boeuf bourguignon" and "quiche à l'époisses" to "carpe en meurette", Gilles and Bleuzen du Pontavice have collected mouth-watering recipes from all-over this wonderful region. Burgundy has a rich and iluustrious past, and here presents us with the loveliness of its landscape, the wealth of its vineyards, and the somptuousness of its food and drink. Let us set off together on a tour of the châteaux of Burgundy and their cuisine.
ED: Ouest France (02/2001), 19x26 cm, 127 pages, broché
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